FRASES PARA MIMAR EL ALMA

LO QUE HOY ES TU META, MAÑANA SERÁ TU SALIDA.

domingo, 24 de febrero de 2013

3 pedales por Camboya y Laos en IB3 radio: Hoy 23:30 en flors en el desertHola amigos, un poco más de nuestro viaje a Camboya y Laos que haremos con Jose Luís de rutas del Silencio y.... Julián, un valenciano amigo mío que se a sumado a esta bonita aventura. Conocí a Julián en el maratón del Sahara de 2010 y hace 2 años no dudó en ir hasta Castellón a conocer y poder asistir a una conferencia de Jose Luis. 
Esta noche en el programa de radio de IB3, "Flors en el desert" Jose Luís y yo explicaremos un poco más sobre nuestro viaje.

Nota de presentación del programa Flors en el desert de David Oliver para esta noche...

Les persones amb autiste pateixen una discapacitat intel·lectual o una discapacitat social? Aquesta és una de les preguntes que formularem a Daniel Comín, membre fundador de la Fundación Autismo Diario, entitat que pot presumir que comptar amb el web centrat en algún tipus de discapacitat més visitat del món; els trobareu a autismodiario.org. La nostra pregunta pretén desvetllar quines són les limitacions que imposa l’entorn social -no la discapacitat- a les persones afectades, la qual cosa, en realitat, ens ha de conduir a un altre interrogant: és la ciutadania en general que manifesta una incapacitat en excloure determinades persones?
Precisament, Comín s’ha destacat per la seva capacitat de divulgació meidàtica de la realitat de l’autisme i la síndrome d’Aperger amb la intenció de fer caure barreres de comunicació i desinformació que condicionen la vida quotidiana dels afectats.
El programa, també, pulsarà la il·lusió d’un viatage, la propera aventura del ciclista sord José Luis García Ginard, que en primavera ha de dur a terme una nova experidició a Cambotja i Laos per fer ruta sobre dues rodes coneixent infants mancats d’audició d’aquestes països aisiàtics. D’aquesta manera, José Luis incrementarà els 19.530 quilòmetres que ja ha recorregut en el marc del que ha batejat com com rutas del silencio, que ja sumen 13 viatges, sempre plantejants amb l’objectiu de dur un missatge d’il·lusió i de superació a infants sords d’arreu del món.
Tot seguit, la nostra mirada es fixarà en el tercer país més pobre del món, Burkina Faso, aprofitant la visita a Mallorca d’Eugene Kabore, prior de l’ordre Carmelita a Burkina Faso, i contrapart de la Fundació Jigi Seme. La seva presència a l’estudi ens ha de servir per entendre la realitat de Burkina i, també, per copsar la visió que en té del món una persona que el mira des d’un entorn substancialment diferent al nostre context quotidià.
Flors en el desert és el programa temàtic sobre el tercer sector d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per David Oliver.
IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 89.7 (Pollença i Sant Josep) i 92.7 (Calvià). Es poden escoltar els programes a la web www.ib3alacarta.com i consultar la programació a www.ib3radio.com

2 comentarios: